top of page

Almi Kalmar erbjuder MyMellis till sina kollegor!

Almi Företagspartner har säkerligen många av oss hört om och kanske varit i kontakt med. Almi finns i hela Sverige med 16 stycken regionala dotterbolag som hjälper företag med affärsutveckling och olika finansieringsmöjligheter.Idag finns MyMellis på flera av Almis kontor och ett av dessa är Almi Företagspartner i Kalmar. I ett tidigt skede för MyMellis fick Sarah på Almi Kalmar höra om schyssta mellanmål och tyckte det var en självklarhet att de skulle ha detta på sitt kontor. För att de skulle kunna fylla på med rätt energi under hela arbetsdagen.


På Kalmarkontoret är det ungefär 15 medarbetare som får löpande leveranser av MyMellis Arbetsplatsen, rättare sagt två leveranser i månaden. Ja, de gillar verkligen sitt mellis! :)Under sommaren gick kontoret på ledighet vilket betydde att det inte fanns någon som kunde äta allt mellis. Därför pausades abonnemanget under sommaren, för att sedan återupptas under hösten, när alla var tillbaka på kontoret. Att kunna pausa, avsluta eller hoppa över en leverans är bara en av flera perks med MyMellis tjänster!


Men vad tycker Almi Kalmar om MyMellis?

”MyMellis är ett väldigt uppskattat och välkommet inslag här på kontoret. Det finns alltid något man är sugen på när energin tryter”

Sarah Berg, Kommunikatör Almi Kalmar


MyMellis Arbetsplatsen innehåller schyssta och blodsockersmarta mellanmål som är noga utvalda efter vår kvalitetssäkring. För att du och dina kollegor ska kunna fylla på med rätt energi under hela arbetsdagen. Så att att både må och prestera på topp, både idag men även i det långa loppet!25 visningar

コメント


bottom of page