top of page

De vill skapa hållbara medarbetare med framtidens mellanmål på arbetsplatsen!

Fikat kan vara något av det heligaste som finns i den svenska kulturen. Vare sig det är kafferasten under eftermiddagen, ett kundbesök eller mötet spelar fikan ofta en central roll. Fikan som vi känner till idag är dock långt ifrån optimal för vår kropp.


Emma Sturesson och Anton Olsson driver StartUpen MyMellis, som vill förändra arbetsplatsernas fikavanor till det bättre. Där du som arbetsgivare kan, med smarta tjänster, erbjuda framtidens mellanmål till dina anställda. Så att vi tillsammans skapar en bättre folkhälsa och hållbara kollegor!


En grym win-win tycker vi och våra kunder!

Läs mer om vad våra kunder tycker om MyMellis HÄR!

MyMellis startade för knappt ett år sedan och har sedan dess nått ut till över 50 företag över hela Sverige.

”Det vi stoppar i oss har stor betydelse för hur vi mår och presterar”

säger Emma Sturesson


Med detta som utgångspunkt valde vi att ge oss ut på arbetsplatsen. Varför vi just valde arbetsplatsen är för att man spenderar majoriteten av sitt vakna dygn där men också för att dagens sortiment ofta är mellanmål med snabba kolhydrater och lite fibrer. Vilket är långt från vad man egentligen behöver när hungern slår till.

Företagets mission slår rot i den svenska folkhälsan med fokus på typ 2-diabetes. Där vi tillsammans med sina kunder vill vara med och skapa en bättre folkhälsa med hållbara medarbetare!


Genom smarta tjänster kan företag, på ett enkelt sätt, erbjuda schyssta och blodsockersmarta mellanmål på sin arbetsplats. Där arbetsgivaren antingen kan bjuda på mellis eller använda vår kontorsshop. Dessutom går det att subventionera melliset i kontorsshoppen. Vi har en lösning som passar alla företag - vare sig storlek eller ekonomiska förutsättningar!

Alla produkter som skickas ut i MyMellis går igenom en omfattande kvalitetssäkring av oss på MyMellis. För att våra kunder alltid ska ha tillgång till riktigt bra mellanmål.HÄLSOEKONOMI – NÅGOT ALLA BORDE TÄNKA PÅ

”Att ha en frisk personal är både bra för företagets plånbok och individen”

säger Anton Olsson


Friska kollegor är det bästa, både för företaget och individen själv. Att arbeta förebyggande är A&O för hållbara kollegor som mår bäst och kan prestera på topp. För visste du att varje investerad krona i företagshälsa genererar i intäkter för företaget. Med ett förebyggande arbete kan antalet sjukskrivningar och sjukfrånvaro minska samt produktiviteten öka!


“Många företag vi stöter på idag gör korta bra insatser i sin företagshälsa, men det är inte tillräckligt. Vi måste börja arbeta förebyggande och kontinuerligt för att få effekt, inte bara på arbetsplatsen utan i hela livet!”

säger Anton Olsson


NU VÄXLAR GRUNDARNA UPP

MyMellis har precis stängt sin första nyemission och kommer växla upp verksamheten. Deras mål är att MyMellis ska vara det självklara valet för alla arbetsplatser i hela Sverige som vill erbjuda framtidens mellanmål till sina anställda!


Stay tuned for more information ;)


9 visningar

Comentarios


bottom of page