top of page

Devport arbetar aktivt för hållbara kollegor med MyMellis

Devport är en konsultbyrå i framkant vad gäller Produktutveckling, Digitala lösningar, Produktionsutveckling & Supply Chain Management. Utöver deras kärnområden är de även riktigt vassa på att skapa de bästa förutsättningarna för sina medarbetare och kunder. Devport finns idag i Göteborg, Stockholm, Linköping, Helsingborg och Karlskorna med hela 500 anställda och underkonsulter.


Proud To Be

"På DevPort är vi stolta över våra medarbetare och kunder som tillsammans utvecklar framtidens teknik. För oss handlar det bl.a. om laganda, gemenskap, korta beslutsvägar, erfarenhet, entreprenörskap och stabilitet."


Stefan Nilsson är Regional Manager på DevPort SydOst och sitter på Karlskronakontoret. För Stefan och hela Devport är hållbara kollegor en viktigt del i deras hållbarhetsarbete. I detta arbete valde Stefan att använda MyMellis tjänster för att erbjuda schyssta och blodsockersmarta mellanmål till sig och sina kollegor i Karlskorna. För att alla ska kunna fylla på med rätt energi under arbetsdagens alla timmar.


”Smarta Mellanmål! Ge dig själv och dina kollegor möjlighet till att leva en mer hälsosam livsstil med Mymellis”

Stefan Nilsson, Regional Manager Devport

Genom att erbjuda MyMellis ger Devport sina kollegor de bästa förutsättningarna för att må och prestera på topp, både idag men även i det långa loppet. Med detta är Devport även med och förebygger bland annat typ 2-diabetes hos sina anställda - helt klart en arbetsgivare i framkant!47 visningar

Comments


bottom of page