top of page

Midcon tar ytterligare ett steg mot ett GREAT företag genom att erbjuda MyMellis

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik. De har kontor i Karlskrona, Kalmar, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Linköping. Det är viktigt för Midcon att vara en attraktiv arbetsgivare och arbetar aktivt med organisationens välbefinnande!


Som en del av detta arbete erbjuder Midcon MyMellis på sina kontor. För att ge kollegorna det bästa förutsättningar under dagen. Samt som en trevlig gest att bjuda på framtidens fika till kunderna.“Kostnadsfria mellanmål via MyMellis är ytterligare ett steg för att vara ett GREAT bolag och attraktiv arbetsgivare”

säger Andreas, VD på Midcon.När Midcon fick sin första leverans passade Emma och Anton på att vara på plats för att ta lite bilder och snacka om framtidens fika. Det var en strykande åtgång och många intressanta diskussioner om MyMellis innehåll - med go’h respons!“Det är så smidigt att ta med sig i bilen påväg till kundmöten. För att kunna fylla på med rätt energi under dagen”

säger Rebecka, på Midcon.Vi har sytt ihop en lösning för Midcon då storleken på kontor varierar. Där de på vissa kontor ofta är ute på kundmöten eller andra uppdrag. Därför har vi skräddarsytt olika leveransintervall för respektive kontor.


Detta är en av flera flexibla lösningar vi kan tillgodose med våra tjänster. Vad har du och ditt företag för behov?


35 visningar

Comentarios


bottom of page