top of page

Nu är den nya och förbättrade Kontorsshoppen här!

Framtidens Kontorsshop som gör det möjligt för ALLA företag att erbjuda MyMellis till sina anställda är här! Med både nytt fysiskt utseende och helt ny digital shop! Den är smartare, snyggare men framförallt mer användarvänlig!MyMellis Kontorsshop är en station med mellanmål som du handlar i genom att scanna QR-koden som finns på lådan. Du kommer direkt in i den digitala shoppen i din webbläsare där du enkelt kan välja ditt mellis. Det går också att filtrera mellanmålen baserat på bland annat glutenfritt, veganskt med mera. Betala gör du snabbt och kan välja mellan följande betalsätt; Kort, Swish eller Google-/Apple Pay. 


Nya Kontorsshoppen

Under merparten av vår och sommar har vi arbetat med att ta fram vår helt egen Kontorsshop.


Vi har utvecklat en skräddarsydd shop som gör det enklare och snabbare att handla mellanmål på jobbet.


Lösningen är också mycket smartare eftersom den ser till att nytt mellis kommer automatiskt när innehållet i stationen minskar men också att lådans innehåll kalibreras till att bara innehålla mellanmål som älskas på just denna arbetsplats.


I shoppen går det att filtrera mellanmålen utifrån olika kategorier och om man vill går det att ändra vyn från galleri till lista för att ännu snabbare och enklare handla sitt mellanmål.


Vill du veta mer om mellanmålet klickar du på mellanmålet och får upp en beskrivning av vad det är för typ av mellanmål och om den exempelvis är fri från mjölk.

Betalning sker nu mycket snabbare än tidigare och du kan enkelt betala med Google/Apple Pay.Vad innebär den nya Kontorsshoppen för MyMellis

Denna är inget mindre än det smidigaste och trevligaste sättet för att handla mellanmål på arbetsplatsen, dessutom till riktigt bra priser både i shoppen men också för företaget! (Win-win för alla!)


En av våra största visioner med MyMellis är att göra schyssta och på riktigt hälsosammare mellanmål lättillgängliga, så att alla arbetsplatser ska kunna erbjuda MyMellis till alla sina anställda.


"Att vi nu äntligen får rulla ut vår egen Kontorsshoppslösning känns stort. En milstolpe som vi nu har nått och ska fortsätta utveckla och förfina, vi har bara börjat!"

Säger Emma Sturesson, CEO


Vår Kontorsshop gör det möjligt för ALLA företag att erbjuda MyMellis till sina anställda. För att du och dina kollegor ska kunna fylla på med rätt energi under hela arbetsdagen.Vill du veta mer om Kontorsshoppen? Hör av dig till oss på hej@mymellis.com.

3 visningar

Comments


bottom of page