top of page

Pressmeddelande: Emma Sturesson är ny VD för MyMellis


MyMellis VD

Torsdagen den 15 juni tillträder Emma Sturesson som VD för MyMellis Sverige AB.


MyMellis står inför en spännande tillväxtresa i en bransch som stått stilla under flera decennier med oförändrat utbud. Med MyMellis revolutionerar vi fikat och mellanmålet på arbetsplatsen, genom enkla, smarta och prisvärda tjänster som passar alla storlekar på företag.


Emma säger att:

Det är ett hedrande och mycket spännande uppdrag att få axla VD-rollen inom företaget. Vi står idag inför en intressant del i företagets resa med kommande lanseringar och planer som nu blivit till verklighet.

Emma är medgrundare till företaget och har sedan tidigare huvudansvar för utformandet av Kvalitetsstämpeln samt granskning av samtliga mellanmål som finns med i MyMellis lådor. Hon har också rollen som marknadsföringsansvarige inom bolaget.


Genom att axla VD rollen kommer Emma arbeta med att ytterligare digitalisera företaget, sätta varumärket på marknaden samt att genom sina tidigare erfarenheter ta strategiska beslut för vidare investeringar. Detta för att skapa goda förutsättningar för företagets fortsatta tillväxt och utveckling.


MyMellis gör något annorlunda och nytt inom en föråldrad och stillastående bransch. Det medför vissa utmaningar men det ger också möjlighet till att vara den drivande kraften för revolution inom ett område som verkligen behöver detta.

Tidigare VD Anton Olsson har tagit rollen som Styrelseordförande, med Martin Sköld och Christina Lemark som ordinarie styrelseledamöter.128 visningar

Comentarios


bottom of page