top of page

Zebrain arbetar inte bara med hållbarhet mot sina kunder, utan också internt med hjälp av MyMellis!

Först och främst måste vi passa på att lyfta Zebrains grymma erbjudande – en coachingsplattform för att optimera grundare, kollegors och chefers välmående och prestation i arbetet. Som i sig är ett fantastiskt verktyg och arbetssätt för att arbeta mot en social hållbarhet på arbetsplatsen och samhället i stort.

Zebrain erbjuder sedan en tid tillbaka blodsockersmarta mellanmål till sina anställda genom MyMellis Kontorsshop. Detta för att ge de bästa förutsättningarna för att prestera på topp och må bra i det långa loppet.

Vi är stolta att Zebrain är med och arbetar mot en bättre folkhälsa tillsammans med oss på MyMellis!

På Zebrains kontor finns en MyMellis Kontorsshop som dessutom är subventionerad med 50%. Vilket innebär att företaget står för 50% av kostnaden och den som handlar för resterande 50%. I shopen är bland annat Dig’s Chokladboll och Wasa Sandwich i olika smaker självklara favoriter!
Varför har ni valt att subventionera er kontorsshop?

För oss på Zebrains är våra medarbetares hälsa och välbefinnande en central del av vår företagskultur. Vi vill skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och må bra. Genom att subventionera vår kontorsshop kan vi erbjuda hälsosamma mellisalternativ som gör det enklare för våra anställda att göra hälsosamma val. Det handlar om att investera i våra medarbetare och stärka deras välmående. När medarbetarna har tillgång till prisvänliga och hälsosamma måltider på arbetsplatsen, bidrar vi till ökad produktivitet och trivsel. Det är en investering i en hållbar arbetsplats!


Och vad tycker ni om tjänsten “MyMellis Kontorsshop”?

Vi är mycket nöjda med vår kontorsshop! MyMellis har levererat högkvalitativa och varierade alternativ som passar våra medarbetares behov och preferenser. Vi uppskattar den anpassningsbara och smidiga modellen, vilket gör det möjligt för oss att skräddarsy vårt utbud och kunna erbjuda bra mellis till bra priser. Utöver det har MyMellis varit pålitliga och snabba när det gäller leveranser. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete med MyMellis för att stödja vår målsättning att bygga hållbara medarbetare och skapa en hälsosam arbetsmiljö -som våra anställda verkligen uppskattar. Det är en viktig del av vår företagskultur och vår vision för en bättre arbetsplats.

Säger Anna Bloth Karling, VD och grundare av Zebrain

Vi på MyMellis gillar företag som har ett större “why” i sin affärsmodell, likt MyMellis. Därför är vi lite extra stolta att Zebrains kollegor är “Fueled by MyMellis”!

31 visningar

Comments


bottom of page