top of page

MyMellis Kvalitetsstämpel

För oss på MyMellis är det viktigt att de mellanmål vi skickar med i våra stationer är schyssta. Med schyssta produkter menar vi, bland flera faktorer, att de inte innehåller några konstigheter i innehållsförteckningen samt var och hur produkten produceras.


Produkterna granskas i flera led (en lååång checklista) och genom olika processer för att säkerhetställa mellanmål av bästa kvalité på din arbetsplats. Det är klart att innehållet och hur de produceras som spelar stor roll, men även att de smakar gott och är blodsockersmarta!


När en produkt granskas för hur blodsockersmart är ser vi till flera olika faktorer. Bland annat hur fördelningen i näringsdeklarationen ser ut samt vilka ingredienser som används i produkten. Allt för att ditt blodsocker ska vara så jämnt som möjligt - för att du ska må och prestera på topp under hela arbetsdagen.


Att arbeta med hållbarhet är något vi på MyMellis tycker skall vara en självklarhet. Då vi själva arbetar aktivt mot Agenda 2030 och en bättre folkhälsa. Lika så ska våra leverantörer av framtidens mellanmål göra, vad gäller allt från ingredienserna som används i produkten, hur den produceras samt hur företaget arbetar mot en social hållbarhet.


Vill du veta mer om hur vi kvalitetsgranskar vårt innehåll eller har fler frågor, tveka då inte att kontakta oss så kan vi ta en fika och prata mer om framtidens mellanmål!


Bästa hälsningar

Anton & Emma

Grundarna av MyMellis

43 visningar

Comments


bottom of page